Presedinte PRM Bacau - Drd. Herciu Marinel                                               Dragi Băcăuani,


    Mă numesc HERCIU MARINEL, de profesie sunt JURIST si TEOLOG, cu o bogată carieră profesională. Am studii in probatiune, conciliere psihosocială, mediere, teologie pastorala ortodoxa si psihopedagogice postuniversitare de profesionalizare didactică pentru domeniul DREPT, specializarea DREPT, care validează experienta teoretică, metodică si practică in profesiunea didactică, motiv pentru care alaturat profesiilor in care sunt licentiat, sunt si PROFESOR cat si MEDIATOR AUTORIZAT, urmand in momentul de fata si studii doctorale in Teologie - Drept Canonic, fiind DOCTORAND in cadrul Scolii Doctorale din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta.
    In raport cu cele aratate, am fost studentul urmatoarelor universitati si facultati din tara : Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de Drept „Simion Bărnutiu”, Universitatea „Petre Andrei” din Iasi – Facultatea de Psihologie si Asistentă Socială, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău – Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic si Universitatea „Ovidius” din Constanta – Facultatea de Teologie Pastorală Sf. Andrei).

    Alaturat pregatirii profesionale pe scurt aratata, subliniez faptul ca sunt membrul fondator al Revistei „Dura Lex” a CSCIJ Bacau – ISSN 2247-2533 si autorul urmatoarelor lucrari de specialitate : "Asistenta juridica si reprezentarea in procesul penal" - ISBN 978-606-619-055-8; "Probatiunea ca metoda de reeducare in sistemul penal actual" - ISBN 978-606-619-058-9; "Problematica tulburarilor de comportament" - ISBN 978-606-619-064-0; "Investigarea criminalistica a infractiunilor din domeniul traficului de droguri" - ISBN 978-606-619-066-4; "Competenta instantelor judecatoresti in materie penala" - ISBN 978-606-619-077-0; "Asistenta juridica in materie penala in cadrul Uniunii Europene"  - ISBN 978-606-619-093-7; "Influenta mediului familial asupra reusitei scolare" - ISBN 978-606-619-093-0; "Strategii de invatare autodirijata" - ISBN 978-606-619-098-5; "Dimensiuni ale fenomenului delincventei juvenile" - ISBN 978-606-619-101-2; "Monografia Penitenciarului Bacau" - ISBN 978-606-619-102-9 si "Notiuni psihologice" - ISBN 978-606-619-156-2, urmand pana la finele anului in curs sa mai public inca doua lucrari.

    Nu doresc sa fac promisiuni nesustinute, de aceea am si venit in marea familie a Partidului Romania Mare din anul 1994, cu gandul curat de a-mi aduce contributia la indepartarea politicienilor oportunisti care, pe intreaga perioada a ultimilor 26 de ani, au profitat de pe urma noastra, beneficiind din plin de toate avantajele posibile. Deci, nu vreau sa va amagesc in nici un fel, nu vreau sa va cumpar votul cu promisiuni deşarte dar vin cu un singur legamant, in sensul ca intotdeauna va voi asculta si ma voi apleca cu seriozitate asupra problemelor dvoastra, pe care le voi rezolva in litera si spiritul legii. În aceasta situatie, haideti sa spunem împreuna prin votul din 11 Decembrie 2016 : Stop hotiei pe banii publici, stop arogantei clasei politice, stop coruptiei generalizate. Revoltati-vă prin vot !

    Vă astept cu mare drag alături de mine si intreaga echipa constituita din patrioti adevarati, bine pregatiti profesional, cinstiti si onesti, votand candidatii Partidului Romania Mare pentru Camera Deputatilor si Senat.
      Dreptate si corectitudine pentru băcăuanul cinstit !

                                                               PRESEDINTE,
                                          Prof. Cons.Jr. Teolog Drd. Marinel HERCIU

2 comentarii:

  1. Prin reorganizarea cu cadre tinere si bine educate in spiritul apararii valorilor traditionale ale poporului si neamului romanesc, a cresterii competentei de aparare, slujire si pretuirii creative a omului de la orase si satele, apararii religiei ortodoxe Romane pe plan local si national asa cum a facut si pana acum, speram ca de acum inainte Partidul Romania Mare sa se faca si mai mult auzit si ascultat si sustinut si mmai mult, indiferent de originea sociala pe care o au sau care o vor avea. UREZ SUCCESE NOII CONDUCERI a PRM.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim Dle Patrascu Danut ! Aveti perfecta dreptate prin cele aratate. Partidul Romania Mare prin echipa sa, nu va dezamagi niciodata electoratul sau si nici cetatenii intregii tari, umiliti de intreaga clasa politica. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere