marți, 11 octombrie 2016

A venit momentul STARTului !

    IATA ca a venit momentul in care sa spunem: START !
    Startul a fost dat pe data de 01 octombrie 2016, zi in care a avut loc Conferinta Nationala a PRM, moment important in viata partidului, eveniment care vine si transmite romanilor, ca PRM a fost, este si va fi singurul partid autentic patriotic din Romania, reprezentand vectorul unic de identitate nationala.
    Se doreste, si se va duce la indeplinire eliminarea declaratiilor ideologice rasiste si antisemite din discursul PRM, partid care respecta marile valori ale umanitatii, un partid cu dragoste de tara, care doreste sa lupte impotriva saraciei.
    A fi roman este o calitate, a fi roman inseamna sa fii demn si cinstit, de aceea PRM alaturi de toti cei care ne vor fi alaturi, va sprijini lupta impotriva coruptiei si lupta impotriva tradarii de tara. Prea multi ani au fost de renastere in mizerie umana, de ascundere a istoriei nationale si de instrainare a neamului de neam.
    Suntem romani intr-o Romanie "rupta in bucati" !!! Haideti sa o refacem, sa o restabilim, ca inima ei sa bata in drepturile ei pamantesti, in interiorul nostru, in patria noastra. Haideti la drum cu noi, sa continuam lupta impotriva coruptiei si tradarii, lupta care face parte din identitatea noastra ca partid. Adunati-va inimile pentru ca suflul PRM-ului sa se faca iar auzit.
    Romania era (si este) o tara bogata, cu care ne mandream (si ne putem mandri), dar coruptia si tradarea, hotia si ignoranta au saracit-o, iar PRM va fi in prima linie a apararii Romaniei, asa cum a fost de la infiintare, va fi impotriva acestui flagel care ucide natiunea romana.
    Cu mana pe inima, va spun ca PRM este un partid "cum nu mai exista altul" !

                                                         DIRECTOR DE CAMPANIE,
                                                    Ec. LAZA LAURA-ANTOANELA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu